Τρόποι αποστολής παραγγελιών

Με courier και μεταφορική εταιρεία

Για  την αποστολή της παραγγελίας, με κάθε τρόπο αποστολής παραγγελιών,  σε όλη την Ελλάδα το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα (προς το παρόν δεν εμφανίζεται ο αυτόματος υπολογισμός βάρους , αλλά υπάρχει τηλεφωνική ενημέρωση απο το e-xartopolio.gr για την σύμφωνη γνώμη του πελάτη για την χρέωση των μεταφορικών ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας ) σύμφωνα με το συνολικό βάρος των προϊόντων κάθε παραγγελίας. Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες για τα αστικά κέντρα και ισχύει από την ημέρα που παραδίδεται η παραγγελία σας στην εταιρεία courier. Οι παραγγελίες που αφορούν τα αστικά κέντρα της Νησιώτικης Ελλάδας θα παραδίδονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Ειδικά για τα νησιά, ο χρόνος παράδοσης  μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με την κατάσταση των  δρομολόγιων των πλοίων. Επεκτείνεται από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες (ή και παραπάνω ανάλογα με την περιοχή παράδοσης και την περίοδο της παραγγελίας) για απομακρυσμένους ή δυσπρόσιτους προορισμούς, χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση.

Για ογκώδεις παραγγελίες η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών ή πανδημιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.
 
Στα έξοδα αποστολής συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα συσκευασίας, καθώς και τα διαχειριστικά έξοδα. Δείτε τις χρεώσεις μας στον παρακάτω πίνακα:
 ΑΓΟΡΕΣ  έως 30€  άνω των 30€
 μέχρι 2kg  2,50€  0,00€
 μέχρι 3kg  3,30€  0,00€
 μέχρι 4kg  4,10€  0,00€
 μέχρι 5kg  4,90€  0,80€
 extra kg  +0,80€/kg  +0,80€/kg

Στην περίπτωση αποστολή παραγγελίας που περιέχει ογκώδη προϊόντα ( π.χ. καμβάς ) τότε υπάρχει μια διαφορετική χρέωση στο κόστος αποστολής,  λόγω των διαφορετικών χρεώσεων των εταιρειών courier,  για την οποία θα ενημερωθεί ο αγοραστής κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας απο το e-xartopolio.gr

Στην περίπτωση αποστολής της παραγγελίας σας με αντικαταβολή, υπάρχει πρόσθετη επιβάρυνση 1,20€. Σε παραγγελίες ανω των 30€ δεν υπάρχει πρόσθετη επιβάρυνση για την αντικαταβολή.

Για παραγγελίες  30,00€ και άνω:
  • και μέχρι 4 κιλά, τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα.
  • από 4 κιλά και άνω, τα μεταφορικά έξοδα αυξάνονται κατά 0,80€ για κάθε επιπλέον κιλό.
Για παραγγελίες κάτω των 30,00€:
  • και μέχρι 2 κιλά, τα μεταφορικά έξοδα είναι 2,50€ για όλη την Ελλάδα.
  • από 2 κιλά και άνω, τα μεταφορικά έξοδα αυξάνονται κατά 0,80€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Οι εταιρείες courier που συνεργαζόμαστε είναι προς το παρόν η  ΕΛΤΑ Courier.

Η αποστολή των παραγγελιών σε χώρες εξωτερικού γίνεται κατόποιν συννενόησης του αγοραστή με το e-xartopolio.gr

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τα φυσικά μας κατάστηματα (Ν.Νικολάου 2 , Σέρρες ή Βενιζέλου 26 και Μαυροκορδάτου) χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση εφόσον πρώτα σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παράδοση είτε τηλεφωνικά είτε με e-mail. Η παραλαβή μπορεί να γίνει κατά τις μέρες και ώρες λειτουργίας των φυσικών μας καταστήματων.

Αυτοί είναι οι διαθέσιμοι τρόποι αποστολής παραγγελιών του e-xartopolio.gr